languages

Adni öröm!

2018. 12. 14., 13:23

December 13-án ismét elindult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Spar közös adománygyűjtó akciója! Aki teheti csatlakozzon és segítsen azoknak a családoknak, akiknek szüksége van rá! Mert Adni Öröm!


Van, akinek nem jut terített asztal az ünnepekre – vannak családok, ahol a legalapvetőbb élelmiszerek megvásárlása is komoly kihívást jelent.
Segítsünk rajtuk!

22 éve rendezi meg közös jótékonysági akcióját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR – az akció december 13-án indult, egészen december 18-ig tart, és igazán egyedi módon kíván segíteni azoknak, akik számára a karácsony egyébként nélkülözésben telne el.

Az adományozónak semmi egyéb dolga nincs, mint „átfutni” AZ ORSZÁG BEVÁSÁRLÓLISTÁJÁT, megvásárolni az adott élelmiszereket, majd leadni azokat a gyűjtésben részt vevő valamely SPAR vagy INSTERSPAR üzletben. 2017-ben nem kevesebb, mint 308 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze ilyenformán – próbáljuk meg idén együtt felülmúlni ezt a rendkívüli eredményt!

A részt vevő üzletek listája megtalálható a www.adniorom.hu oldalon. A gyűjtés állásáról az érdeklődők és az adományozók szintén a http://www.adniorom.hu portálon járhatnak utána. 


A kép forrása: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Infoblokk.jpg


Júniusi

programok


LEGFRISSEBB HÍREINK

Véletlenszerű képek 

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Oldal megtekintések

Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók