languages

Diákjaink is segítettek az adománygyűjtésben

2018. 12. 20., 15:13

Adni valóban öröm! Diákjaink minden évben részt vesznek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Spar közös adománygyűjtő akciójában. Idén sem volt ez másképp. Köszönjük mindenkinek, aki segített az adománygyűjtésben!


Diákjaink írták:

„Már negyedik éve vettem részt az adománygyűjtésben. Én nagyon szeretek segíteni másokon, tudom, hogy a rászorulóknak a begyűjtött adományok milyen sokat is jelentenek.

Nagyon élveztem, sok kedves és önzetlen emberrel találkoztam, akik azon voltak, hogy hogyan tudnának segíteni. Jó érzés volt látni, hogy több kosárnyi élelmiszer gyűlt össze. Ez nagyon sok emberen fog segíteni, hogy átvészeljék az ünnepeket.

Lehet, hogy egy kg liszt, cukor, keksz megvásárlása sokaknak nem jelent semmit, de akik majd megkapják azoknak többet jelent mindennél.”

 

„Szerintem nagyon jó volt, hogy tudtunk segíteni másoknak, mert bárki kerülhet ilyen helyzetbe. Nagyon sok adomány gyűlt össze, és sosem lehet kinézetről ítélni, ezt megtanultam. Jó volt új embereket megismerni, és egy kis önállóságot is lehet gyakorolni/tanulni. Szóval jó volt segíteni!”

 

„Nagyon érdekes volt látni, hogy az emberek mennyire odaadók. Abban a két órában, míg mi osztogattuk a szórólapot sajnos sok ember volt, aki végig sem hallgatott minket. Növekedhetne a segítőkész emberek száma.”

 

„Én nagyon jól éreztem magam. Sok ember volt, aki elfogadta a szórólapot és kérdezősködtek. Volt, aki azt mondta minden évben várja, hogy ott legyünk, mert szeret segíteni.”

 

„Nagyon jól éreztem magam, vicces és érdekes volt. Az adománygyűjtők kedvesek voltak és sok adományozó volt. Nekem nagyon tetszett és már várom, hogy mehessek jövőre is. Ajánlom mindenkinek, hogy menjenek el, próbálják ki, mert nagyon jó élmény!”

 

„Szerintem ez egy nagyon becsülendő dolog, hogy ebben a világban még vannak ilyen emberek, akik segítenek rászoruló családoknak. Nekik, az adományok nélkül biztosan nem lehetne igazi karácsonyuk. Több tízezer nem túl tehetős családnak teszik boldoggá a karácsonyt, ami csodálatra méltó. Miközben osztottuk a szórólapokat, tapasztaltam, hogy sokan csak beledobják a kosarukba, vagy összehajtják és elrakják a zsebükbe (viszont valószínűleg csak otthon olvassák el). DE! Volt olyan, akibe bele is ütköztek, annyira olvasta a szórólapot és ez nagyon megérintette a szívemet. Teljesen pozitív hatással volt rám ez az egész, és lehet, hogy fárasztó volt iskola után menni, de mégis jó érzés volt, hogy ennyivel én is kivehettem a részem. Már előre tudom, hogy jövőre biztosan jelentkezem megint, ha lesz ilyesmi!”

 

„Számomra az volt a pozitív, hogy sokan tényleg segítették a rászorulókat, fontos mivel másokon segítünk! Személy szerint jól éreztem magam.

Infoblokk.jpg


Júniusi

programok


LEGFRISSEBB HÍREINK

Véletlenszerű képek 

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Oldal megtekintések

Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók