languages

Gólyákat avattunk Sástón

2019. 09. 19., 10:41

A korábbi évekhez hasonlóan, augusztus utolsó napjaiban szerveztük meg idei gólyatáborunkat, melynek keretén belül az iskolánkba újonnan érkező 9. évfolyamos tanulók vettek részt a Sástó Mátra táborban.


A Szív-varázs névre keresztelt tábor első napján vidám, játékos feladatokat oldottak meg a gólyák a roxforti megnyitót követően. Ebéd után sikerült megtalálniuk a Bölcsek kövét, ezt követően foglalhatták el szállásaikat. Az ezt követő, délutáni Trimágus tusa akadályait is maradéktalanul tudták teljesíteni az újdonsült kerisek, majd egy kiadós vacsora, és az elmúlt évek zenéiből rögtönzött disco után egy izgalmas éjszakai túrára került sor.

Másnap újabb próbatételek vártak a tanulókra, ezúttal az Adrenalin parkban, melyeket ugyan az éjszakai túra fáradalmiból adódóan kissé fáradtan, de azért sikeresen teljesítettek.

A ,,roxforti kapuzárást" követően sokan szívesen maradtak volna még, mely maradéktalan elismerést nyújtott a tábort szervező és lebonyolító diákönkormányzati tagoknak és pedagógusoknak.

A gólyatáborunkban készült fotók ide kattintva, valamint a galériában érhetők el.

Infoblokk.jpg


Márciusi

programok


LEGFRISSEBB HÍREINK

Véletlenszerű képek 

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Oldal megtekintések

Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók