languages

Még nem késő - jelöld meg a Máltai Kerit első helyen!

2019. 03. 20., 12:14

Ugye nem felejtetted el, hogy a középiskolák megjelölt sorrendje még változtatható?! Méghozzá március 21-22-én, azaz gyorsan kell cselekedni, ha nem minket írtál első helyre, de már megbántad! Most van lehetőséged orvosolni a problémát, később már nem tudod alakítani a sorrendet!


 

 

 

 

 

Nincs is annál rosszabb, mint amikor utólag jövünk rá, hogy rossz sorrendet adtunk meg a középiskolai jelentkezésnél! Ha nem azt az iskolát írtad be első helyre, ahova leginkább járni szeretnél, és felvettek a sorrendben előtte állóba, akkor bizony oda is kell beiratkoznod.

Fontos, tehát, hogy mindenki átgondoltan jelölje meg a megcélzott intézmények sorrendjét. Ha mégis megtörtént a baj és figyelmetlenségből vagy információhiány miatt rosszul töltötted ki a jelentkezést, egyszer még van lehetőséged változtatni!

Március 21-22-én a KIFIR elektronikus adatlap-kitöltő rendszerén keresztül tudod megváltoztatni a sorrendet. Akiknek felvételi lapjait az általános iskola készítette el, azoknak természetesen a módosítás is az általános iskolájában végezhető el.

Más szakot nem választhatsz és új intézménybe sem jelentkezhetsz, de a sorrendet még egyszer kedved szerint alakíthatod!

 

Tehát nincs még késő! Ha a MMSZ Károly Róbert Középiskolába húz a szíved, de nem minket írtál első helyre, módosítsd a sorrendet márciusban! :)

 

További kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk!

 

3200 Gyöngyös, Katona József utca 4.
+36 (37) 311-953
karolyrobert@maltai.hu
www.maltaikeri.hu

 

Infoblokk.jpg


Júniusi

programok


LEGFRISSEBB HÍREINK

Véletlenszerű képek 

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Oldal megtekintések

Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók