languages

Osztálykirándulás Egerben

2019. 10. 08., 12:45

Osztálykiránduláson járt a 12.Szé2 osztály Egerben, élményeikről az alábbi összefoglalóban számolnak be, fogadjátok szeretettel!


2019. szeptember 7. és 9. között háromnapos osztálykiránduláson jártunk Egerben, amely izgalmas élményeket tartogatott a számunkra. Az első napon elfoglaltuk a szállásunkat, majd meglátogattuk a Szemfényvesztés kiállítást, ahol testközelből megismerkedhettünk a vakok életével. Izgalmas és tanulságos élmény volt. Ezután elmentünk "szabadulószobázni", ahol 3 különböző témájú szobában vicces és logikai feladatokat oldottunk meg. A városban sétálva elmentünk a nevezetességek mellett is. Aznap este még moziban is jártunk, ahol 2 film közül lehetett választani.

Vasárnap el szerettünk volna menni Szilvásváradra, de sajnos a rossz időjárás miatt erre nem volt lehetőség, ennek ellenére is sok élménnyel zártuk a napot, fürödtünk és szaunáztunk, majd közösen bevásároltunk és este együtt készítettük el a vacsorát. Eközben együtt, családias közegben társasjátékoztunk és kártyáztunk.

Hétfőn szomorúan hagytuk el a szállásunkat, de még volt egy izgalmas program. Útnak indultunk Füzesabony felé, ahol lézerharcoltunk, amit a hűvösebb időjárás ellenére is élveztünk. Szerencsére csak a hazafelé tartó úton eredt el az eső.

Szerintünk nagyon jól sikerült az osztálykirándulás, rengeteg élménnyel, nevetéssel gazdagodtunk. Szívesen visszamennénk!

12. Szé2 osztály”


Az osztálykiránduláson készült fotók Facebook oldalunkon megtekinthetők.

Infoblokk.jpg


Márciusi

programok


LEGFRISSEBB HÍREINK

Véletlenszerű képek 

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Oldal megtekintések

Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók