languages

Üdvözlet Krakkóból, Rohrbachból és Rietiből

2018. 10. 26., 10:27

Az idei Erasmus+ program keretében az őszi turnus időszakában 14 diákunk tölti egy hónapos szakmai gyakorlatát Lengyelországban, Olaszországban és Ausztriában.


A szakács, pincér, cukrász és turisztikás diákunk a projekt idei témájához igazodva, amely a ”Hagyományos ételek beilleszkedése a modern gasztronómiába” címmel zajlik, megfigyeléseket végez, hogy mennyire tudják a régióra jellemző régi étkeket összekapcsolni a mai modern gasztronómia követelményeivel, ezzel is fellendítve a város turistaforgalmát.

Tanulóink bepillantást nyerhetnek egy osztrák vendéglátósokat képző iskola hétköznapjaiba, az olasz cukrászdák és kávézók nyüzsgő életébe és egy négycsillagos szálloda magas színvonalú, professzionális munkájába. A szakmai fejlődés mellett természetesen marad idő városnézésre és kirándulásra is Rómába, Linzbe és Krakkóba.

 

És hogy mennyire érzik jól magukat diákjaink? Ide kattintva megtekinthetők az általuk küldött képek!

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók