languages

Üdvözlet Krakkóból, Rohrbachból és Rietiből

2018. 10. 26., 10:27

Az idei Erasmus+ program keretében az őszi turnus időszakában 14 diákunk tölti egy hónapos szakmai gyakorlatát Lengyelországban, Olaszországban és Ausztriában.


A szakács, pincér, cukrász és turisztikás diákunk a projekt idei témájához igazodva, amely a ”Hagyományos ételek beilleszkedése a modern gasztronómiába” címmel zajlik, megfigyeléseket végez, hogy mennyire tudják a régióra jellemző régi étkeket összekapcsolni a mai modern gasztronómia követelményeivel, ezzel is fellendítve a város turistaforgalmát.

Tanulóink bepillantást nyerhetnek egy osztrák vendéglátósokat képző iskola hétköznapjaiba, az olasz cukrászdák és kávézók nyüzsgő életébe és egy négycsillagos szálloda magas színvonalú, professzionális munkájába. A szakmai fejlődés mellett természetesen marad idő városnézésre és kirándulásra is Rómába, Linzbe és Krakkóba.

 

És hogy mennyire érzik jól magukat diákjaink? Ide kattintva megtekinthetők az általuk küldött képek!

Infoblokk.jpg


Novemberi

programok


GDPR

LEGFRISSEBB HÍREINK

Véletlenszerű képek 

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Oldal megtekintések

Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók